Tekstovi

Tekstovi objavljeni na blogu Horište (horiste.com), osim kada je drugačije navedeno, pripadaju isključivo autorki teksta.

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja sa sajta nije dozvoljeno bez izričite dozvole autorke i vlasnice bloga

Deljenje sadržaja

Sadržaj bloga dozvoljeno je deliti isključivo kopiranjem url adrese (linka) strane ili prenositi u druge medije uz obaveštenje autorke i dobijenu saglasnost autorke i navođenje autorke, kao i linka ka originalnom tekstu na blogu.

U vezi sa prenošenjem teksta možete me kontaktirati na: zoricachoir@gmail.com

Fotografije

Fotografije na ovom blogu, osim kada je drugačije navedeno, pripadaju autorima širom interneta odakle su preuzimane kao dela sa slobodnim pravima, ili kao dela čiji izvor ili autorstvo je posebno navedeno. Ukoliko neka od fotografija objavljenih ovde pripada vama i ne želite da bude na ovom sajtu, obavestite me i odmah ću je ukloniti.

Fotografije  na kojima je navedeno da pripadaju ovom sajtu (potpisane sa izvor: Horište) zabranjeno je preuzimati, deliti, umnožavati, obrađivati.

Sadržaj

Sav sadržaj na blogu predstavljalični stav autora.

Komentari

Komentari posetilaca sajta su njihova odgovornost i na na koji način ne odražavaju stavove ovog bloga. Zadržavamo pravo brisanja ili neobjavljivanja komentara, ukoliko sadrže govor mržnje, teške uvrede,  napade, laži ili psovke. Komentarisanjem na ovom blogu, saglasni ste da vaš komentar može da bude neobjavljen, ili naknadno obrisan, moderisan ili editovan, ukoliko nekim svojim delom ili u celini, krši uslove ovog bloga za objavu komentara, ili svojim sadržajem narušava nečiji integritet i/ili povređuje nečija prava.

error: Content is protected !!